LOCATIE

Imobilul este situat in orasul Buftea, cartierul Flamanzeni, o zona linistita si pitoreasca din Buftea. In apropiere sunt padurea, complexul Calul Balan, lacul si palatul Stirbei.

Distanta este de 19 km din centrul Bucurestiului, doar 10 Min de capatul Bd. Ion Mihalache.

Accesul poate fi facut din Bucurestii Noi - DN1A, orasul Buftea; in dreptul Penny Market (pe stanga) se vireaza stanga pe str. Stirbei; se trece de Pizzeria Romana, Palatul Stirbei, se traverseaza lacul; se ajunge la intersectie: la dreapta spre Calul Balan, dar se merge inainte; se ajunge la intersectia cu str. Independentei, se trece, intrand pe str. Crisan pietruita; se tine str. Crisan inainte pana in capat la intersectia cu str. Ion Vlad, se vireaza dreapta, complexul este imediat pe partea stanga.

Un acces mai rapid este prin sos. Chitila -DN7; dupa Chitila in dreptul indicatorului se face dreapta catre Buftea pe sos. Sabareni; se face stanga pe prima strada, str. Independentei; in dreptul scolii se face stanga pe str. Crisan pietruita; se tine str. Crisan inainte pana in capat la intersectia cu str. Ion Vlad, se vireaza dreapta, complexul este imediat pe partea stanga.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one