FINISAJE

Executat cu multa atentie pentru detaliu, finisajul inspirat de pe coastele insorite ale marii, imbina albul imaculat cu culoarea naturala a pietrei de travertin, iar puternicul stejar de culoare wenge inchis aduce necesarul contrast al intregului ansamblu.

Parterul este foarte spatios prin bucataria open space care comunica cu livingul, iar volumetria creata de golul de peste living creaza o inaltime si spatialitate speciale. Baia mica pentru oaspeti este organizata practic cu un dus cu hidromasaj din mozaic de travertin natural vizibil in spatele unui panou culisant de sticla. Intregul spatiu al parterului graviteaza in jurul scarii de stejar in culoarea wenge inchis, in spatele careia contrasteaza piatra fatetata de travertin al peretelui.

Etajul prezinta doua dormitoare spatioase, care permit amenajarea unei zone speciale pentru dressing. Dormitorul dinspre rasarit dispune de un sofisticat balconas francez, iar cel dinspre apus beneficiaza de balcon cu priveliste spre padure. In baie, mozaicul de travertin se imbina elegant cu o cada jacuzzi si cu o constructie speciala din doua bazinase cu rol de lavoare.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one